- Brood met zaden, volkorenbrood, meergranen pasta en zilvervliesrijst;
- Asperges, bleekselderij, zuurkool, snijbonen, sperziebonen, prei, doperwten, peulvruchten, taugé, mais, champignons, tomaten, ui, knoflook, spinazie, andijvie, paprika of rauwkost;
- Sinaasappel, ananas, grapefruit, mandarijnen, kiwi's, bramen, druiven, aardbeien en gedroogde vruchten;
- Noten en pinda's;
- Gebakken aardappelen;
- Gebakken ei.
| - Beschuit, wit of lichtbruin brood met boter;
- Magere vleeswaren, kaas of smeerkaas;
- Gekookt ei, hagelslag, chocoladepasta, honing, stroop en jam zonder pitjes;
- Rijp fruit (bijvoorbeeld banaan) of fruitconserven zonder pitjes, vezels of schil;
- Appel- of vruchtenmoes;
- Soep met stukjes vlees, vermicelli en/of soepballetjes (met de toegestane groenten erin);
- Gekookte aardappelen, witte rijst, pasta, macaroni;
- Licht gebraden mager vlees, jus, vis of kip (zonder vel);
- Gekookte jonge bietjes, bloemkool, broccoli en worteltjes;
- Vla, pudding, kwark, yoghurt en andere melkproducten.
|